Projekt bezmariny.cz

12. 2. 2024 Vyp Od admin


Stránky www.bezmariny.cz jsou určeny pro milovníky plavby a vodních cest, kteří hledají flexibilnější a řek bych i „pankové“ alternativy k tradičnímu využívání lodí a marín. Projekt BezMariny.cz usnadňuje uživatelům plavbu tím, že nabízí sdílení přístavišť, lodí a různých služeb souvisejících s lodní dopravou. Tímto způsobem stránky propojují lidi na lodi, lidi od vody, města, státní správu a ekologii s cílem vytvořit udržitelnější a efektivnější využití vodních cest.

Samotní uživatelé mohou zadávat své oblíbená místa a sdílet informace pro ostatní. Po registraci získáte také přístup ke všem kontaktům a telefonním číslům na zdymadla, kotviště a další. Interní bodový systém také ohodnotí přispěvatele body , které pak budou moci proměnit za lodní příslušenství nebo služby.

Zakladatel projektu inspirován vlastní zkušeností s plavbou přišel s myšlenkou vytvořit platformu, která by řešila běžné problémy spojené s vlastnictvím a provozem lodě, jako jsou otázky týkající se místa pro zimování lodě, vysoké náklady na mariny, a obtíže s hledáním m vhodných míst pro kotvení. Na BezMariny.cz si mohou uživatelé najít informace o tom, kde mohou se svou lodí kotvit, kde ji mohou spustit do vody, kde dobít baterie, natankovat, nebo dokonce kde najít ubytování nebo restauraci poblíž vodní cesty​​​​.

Projekt bude také nabízet aplikaci, která má sloužit jako průvodce po vodních cestách a nabízet užitečné informace pro plavbu, včetně bodů zájmu, kotvišť, lokalit pro spuštění lodí a dalších relevantních služeb. Aplikace a web tedy usilují o to, aby plavba byla co nejpříjemnější a nejbezstarostnější pro všechny uživatele, od majitelů malých člunů po kapitány rekreačních obytných lodí.

Výhodou tohoto přístupu je, že uživatelé mohou plánovat své plavby flexibilněji a podle svých aktuálních potřeb, aniž by byli omezeni dostupností nebo kapacitou tradičních marín, i když i tyto jsou na webu obsaženy. Projekt BezMariny.cz tak otevírá nové možnosti pro objevování krás vodních cest a podporuje komunitní a sdílené využití vodních zdrojů.

Pro více informací o projektu a jeho nabídkách navštivte oficiální stránky BezMariny.cz.

https://www.youtube.com/channel/UCT61zGk4o8QHWHgQEQmzsrQ